MooiMensenwerk bundelt krachten zorgorganisaties en onderwijs

MooiMensenwerk is een wervingscampagne in de regio Haaglanden en Nieuwe Waterweg Noord waarin werkgevers en onderwijs samenwerken. Acht medewerkers van deelnemende organisaties gaan als ambassadeur voor de sector aan de slag. Ze worden ondersteund met een voorlichtingscampagne. Deelnemende partijen zijn: Argos Zorggroep, Cardia, Directzorg, Evita Zorg, Florence, HWW zorg, Pieter van Foreest, Respect Zorggroep, Saffier, Stichting Eykenburg, WZH, De Haagse Hogeschool, mboRijnland, ROC Mondriaan, ZorgScala en ZorgZijn Werkt.

Hoe?

De ambassadeurs van MooiMensenwerk proberen via vlogs en blogs anderen te enthousiasmeren voor hun vak. Ze delen die via de socialemediakanalen van MooiMensenwerk. Ook zijn als onderdeel van een bredere voorlichtingscampagne gastlessen op scholen om te vertellen hoe mooi het is om in de zorg te werken. De campagne is zichtbaar op Facebook, Youtube en Instagram.

Waarom?

In MooiMensenwerk bundelen werkgevers en onderwijs de krachten om zo meer impact te hebben. Door samen te investeren en één aanpak te kiezen, stimuleren ze het behoud van personeel, de werving van hoger opgeleiden en de vernieuwing van zorgopleidingen zodat die blijven aansluiten op de veranderingen in de VVT.

Meer weten

Website: MooiMensenwerk

Facebook:  MooiMensenwerk

YouTube: MooiMensenwerk

Instagram:  MooiMensenwerk

Delen via: