Talent Nurse: meteen aan de slag naast een opleiding

Talent Nurse is een baan bij zorgorganisatie Carinova voor studenten verpleegkunde en verzorgenden 3-IG met interesse in de functie verpleegkundige niveau 4 of hoger. Talent Nurse geeft hun de kans naast hun studie betaald kennis te maken met het vak en de mogelijkheden. Talent Nurses krijgen een nulurencontract bij Carinova. Ze mogen bovendien iedere maand deelnemen aan het Carinova Talent Nurse College.

Carinova is een zorgorganisatie in Overijssel met 3500 medewerkers. Om Talent Nurses te werven, werkt Carinova samen met scholen die verpleegkundigen opleiden.

Hoe?

Talent Nurses bepalen zelf wanneer en bij welk onderdeel van Carinova ze aan de slag gaan. Ze kunnen daardoor ervaring opdoen op diverse gebieden en bij verschillende teams, zowel intramuraal als extramuraal. Iedere maand is er het Carinova Talent Nurse College. Tijdens dit college vertelt een verpleegkundige niveau 5 over het vak. Talent Nurses kunnen verder gebruikmaken van een online e-learning programma.

Waarom?

Carinova heeft Talent Nurse in het leven geroepen omdat het lastig is (en voorlopig ook blijft) om verpleegkundigen te werven op niveau 4 of hoger. Talent Nurse maakt de combinatie werken en studeren gemakkelijker. Deelnemers merken in de praktijk of het werk hen ligt. Ze vergroten bovendien hun netwerk in de ouderenzorg.

Meer weten

Website Carinova

Delen via: