Op 29 en 30 november 2018 wordt op initiatief van de Arbeidsmarktagenda 2023 ‘Aan het werk voor ouderen’ de hackathon ‘Jouw kracht in de zorg. Hack je eigen toekomst’ georganiseerd. Tijdens deze hackathon gaan 100 professionals met hart voor de zorg bouwen aan een toekomstbestendige ouderenzorg.

Autonomie

Uit onderzoek blijkt dat verpleegkundigen en verzorgenden die veel autonomie ervaren meer plezier in hun werk hebben en minder snel de zorgsector verlaten. Hoe geef je de autonomie uit handen als werkgever en hoe pak je je kansen als werknemer? Deze vragen staan centraal tijdens de hackathon, een wedstrijd waarin teams in twee dagen een oplossing bedenken voor een vraagstuk.

Hart voor de zorg

De winnaar van de hackathon wordt bepaald door een vakjury, maar ook de deelnemers hebben invloed op welke concepten verder worden uitgewerkt. Deelname aan de hackathon is gratis en ook de overnachting is inbegrepen. Om deel te nemen aan de hackathon hoef je geen ‘techneut’ te zijn. Wij zijn op zoek naar mensen met hart voor de zorg!

Aanmelden

Zorg dat je er bij bent. Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar dus schrijf je snel in via het formulier.
Hier staat ook meer informatie.

Meer informatie >

Delen via: